16 Απρ 2014

Γιάννης Μιχελάκης: Ένα 500άρικο οι 35 λέξεις

16 Απρ 2014 , 11:03 μ.μ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού HOT DOC ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης λαδώθηκε από τον προφυλακισμένο επιχειρηματία Αναστάσιο Πάλλη για να υποβάλλει ερώτηση στη βουλή κατά του αντίπαλου επιχειρηματία Βίκτωρα Ρέστη.

Αυτό αποκαλύφθηκε μέσα από το υλικό του Αναστάσιου Πάλλη που κατασχέθηκε από τις αρχές στην έρευνα που διεξήγαγαν στο σπίτι του, αλλά και από την κατάθεση του ανθρώπου που μετέφερε τα λεφτά στον Μιχελάκη. Για το εν λόγω περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία όμως αντί να πάει στη βουλή για να ψηφιστεί η άρση της βουλευτικής ασυλίας του Μιχελάκη, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου την κρατούσε επί μήνες κρυμμένη στα συρτάρια του. Και πριν μερικές μέρες, παρανόμως, έστειλε τη δικογραφία πάλι πίσω στη δεξιά και θρήσκα Δικαιοσύνη.

Την ερώτηση-παραγγελιά που έκανε στη βουλή ο Γιάννης Μιχελάκης για λογαριασμό του Αναστάσιου Πάλλη μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ. Για την ερώτηση αυτή εισέπραξε από τον επιχειρηματία 7.000 ευρώ. Στην έντυπη δημοσιογραφία τα κείμενα που δημοσιεύονται σε εφημερίδες και περιοδικά πληρώνονται συνήθως με γνώμονα τον αριθμό των λέξεων -μη ξεχνάμε ότι ο κ. Μιχελάκης ήταν δημοσιογράφος πριν μπει στην πολιτική. Οπότε, σύμφωνα με τον αριθμό των λέξεων της ερώτησης που κατέθεσε για τον επιχειρηματία, με ένα πρόχειρο υπολογισμό συμπεραίνουμε ότι ο Γιάννης Μιχελάκης για 35 λέξεις χρεώνει 500 ευρώ.

Γι αυτό, όσοι ενδιαφέρεστε να κατατεθούν οι ερωτήσεις σας στη βουλή μέσω των υπηρεσιών που προσφέρει ο κ. Μιχελάκης, φροντίστε να είστε ιδιαίτερα λακωνικοί γιατί ο υπουργός είναι λίγο ακριβούτσικος.




_____________________

Διαβάστε επίσης: «Για 7.000 ρε Γιάννη;»


Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή