18 Απρ 2014

Ευτυχώς που δεν υπάρχει θεός, Θανάση.

18 Απρ 2014 , 6:59 μ.μ.


Τον αφορισμό του Ν Δήμου ζήτησε ένας από τους μαυροντυμένους εκατομμυριούχους που κυκλοφορούν με λιμουζίνες, φορώντας άμφια που κοστίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Μόνο τα μανικετόκουμπα ενός από δαύτους, θα έφτανε για να ταΐσει 10 οικογένειες για ένα χρόνο..
Η πλάκα είναι ότι όλοι αυτοί οι χοντρομπαλάδες που κοντεύουν να σκάσουν από την πολλή μάσα, υποτίθεται ότι κηρύσσουν τον λόγο του Ιησού, δηλαδή ενός πάμπτωχου ξυπόλητου Εβραίου που έζησε πριν 2.000 χιλ χρόνια και προέτρεπε τους ανθρώπους να δώσουν τα υπάρχοντά τους στους φτωχούς!
Αν αυτό από μόνο του δεν είναι ο ορισμός της υποκρισίας, τότε δεν ξέρω και εγώ τι είναι...


Είπε και άλλα ο Παναθλιώτατος :
“ Ο άθεος βγάζει προς τα έξω τη σαπίλα της ψυχής του” και “ εμείς παρακαλούμε τoν Θεό να σαπίσει τo στόμα του”, κλπ κλπ....
Μέσα στην αγάπη ο Μουρλοπολίτης....

Να σαπίσει το στόμα του άθεου, όμως μέσω του κρατικού μισθού σου, τα λεφτάκια των άθεων μια χαρά τα παίρνεις ...αντιπρόσωπε του θεού!
Ευτυχώς βρε αθεόφοβε που δεν υπάρχει θεός-και το γνωρίζεις- διαφορετικά θα σου έριχνε φωτιά και θα σε έκαιγε.
Χρηματόδουλα ανθρωπάκια που έχετε και το θράσος να πουλάτε ηθική ενώ ο κόσμος γύρω σας πεινάει, κάνοντας ταυτόχρονα πριβέ πάρτι στις βίλες σας και στις λιμουζίνες σας.


Να σαπίσει το χέρι σας που παίρνετε τα χρήματα των άθεων και εκμεταλλεύεστε τις αδυναμίες του κοσμάκη, τρισάθλιοι υποκριτές.

Και τέλος πάντων, για να μην μου λέτε πάλι ότι τσουβαλιάζω, γνωρίζω πολύ καλά ότι υπάρχουν πολλοί παπάδες που δίνουν και το υστέρημά τους για τους φτωχούς.
Δεν ξέρω πόσοι είναι και τι δύναμη έχουν μέσα στην εκκλησία, ας φροντίσουν πάντως να ξεφορτωθούν τους απατεώνες, ρατσιστές, μουρλούς αρχιπαπάδες, γιατί αυτοί ξεφτιλίζονται πρώτοι από όλους.






Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή